Extra årsmöte i Malmö-Burlövs jaktvårskrets

onsdag, 24 mars 2010
Av: admin

Huvuddelen av kretsens styrelse har ställt sina platser till förfogande. Med anledning av detta kallar styrelsen till ett extra årsmöte. Enda punkt på dagordningen är att förrätta fyllnadsval för att få en funktionsduglig styrelse.

Mötet äger rum tisdagen 27 april kl. 19.00 på Sofiedals golfklubb i Malmö. Kaffe serveras.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.