Eva-Britt Nilsson och Ingvar Ohlsson guldmedaljörer vid Skånes årsstämma

fredag, 23 april 2010
Av: admin

Vid Jägareförbundets Skånes årsstämma tilldelades Ingvar Ohlsson Göinge jaktvårdskrets och Eva-Britt Nilsson, som under många år handlagt jaktfrågor på Länsstyrelsen,

Svenska Jägareförbundets förtjänsttecken i guld.

Eva-Britt vill med anledning av utmärkelsen framföra följande tack:

Tack!

Jag vill framföra mitt varma tack till Jägareförbundet Skåne och Svenska Jägareförbundet för förtjänsttecknet i Guld som tilldelades mig vid årsstämman den 23 mars 2010.

Jag vill samtidigt tacka Er skånska jägare för alla dessa år som jag haft förmånen att bistå Er i de jaktliga frågorna.

Eva-Britt Nilsson