Hur farlig är björnen i bärskogen?

tisdag, 21 september 2010
Av: Linn

Björnföreläsning med Bo Kristiansson – en av våra skarpaste rovdjursfilmare!

Såhär säger Bo själv om föreläsningen:

”I fem olika delfilmer som jag livepratar till ger vi oss i kast med att utröna hur björnar fungerar. Det kommer att handla om lukter, hörsel och mycket med. Hur rädd behöver vi vara. Vågar jag plocka bär och svamp. Vad gör jag om den dycker upp. Behöver jag vara rädd. Hur gör jag som inte vill träffa den i skogen. Ja, en mängd frågor kommer ni att få svar på. Jag själv har mellan 3000-kanske 5000 möten så jag tror jag vet vad jag pratar om. Studiefrämjandet och ibland WWF brukar vara samarbetspartner. Det brukar ta kring en och en halv timmen innan jag svarat på alla frågor kring björnen.”

Mer info om honom finner du på: http://www.valabild.com/

Här kan du lyssna på Bo:

5 oktober 19.00

Ebenesersalen,

Östergatan 5,

Hässleholm

Entré: 40:-

6 oktober 18.30

Kulturhuset

Vita skolan,

Broby

Entré: 40:-

7 oktober 19.00

Ronneby

naturum Blekinge

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.