Sugen på Jakt?

måndag, 20 september 2010

Jägareförbundet Skåne har i dagarna gjort ett brevutskick till länsföreningens ungdomar, de som är mellan 16-25 år. Syftet är att uppmärksamma våra ungdomar om det mångskiftande och intressanta utbud av aktiviteter som länsföreningen anordnar för våra ungdomar.

Ett bra exempel på en sådan aktivitet är det ungdomsläger som genomförs i samband med allhelgonahelgen på Fulltofta strövområde och där du som ungdom får praktisera en hel del av det du lärt dig i samband med jägarexamen.

Läs mer om uppropet Ungdomsupprop 2010