Ytterligare en andjakt på Agusa

lördag, 16 oktober 2010
Av: Uno

Andutbildningen kombinerad med sträckjakt på änder under skymningstimmen har blivit ett mycket uppskattat inslag i årets utbildningsjakter inte minst för att det även ges tillfälle till apporteringsträning  för apporterande hundar.

Jägareförbundet Skåne har därför valt att lägga in ytterligare ett utbildningstillfälle, den 23 november. Aktiviteten är öppen för medlemmar i Jägareförbundet, men vi ser naturligtvis helst fram emot att få träffa en del nya ”ansikten” på denna uppskattade utbildning.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.