Ytterligare en andjakt på Agusa

lördag, 16 oktober 2010

Andutbildningen kombinerad med sträckjakt på änder under skymningstimmen har blivit ett mycket uppskattat inslag i årets utbildningsjakter inte minst för att det även ges tillfälle till apporteringsträning  för apporterande hundar.

Jägareförbundet Skåne har därför valt att lägga in ytterligare ett utbildningstillfälle, den 23 november. Aktiviteten är öppen för medlemmar i Jägareförbundet, men vi ser naturligtvis helst fram emot att få träffa en del nya ”ansikten” på denna uppskattade utbildning.