Hasse Persson tackar för sig….

tisdag, 15 februari 2011
Av: Uno

Sedan ca 10 år tillbaka har jag på ett eller annat sätt varit involverad i viltolyckshanteringen i Skåne, först som lokalt ansvarig i sydöstra Skåne och de senare åren som länsansvarig polis för NVR i hela Skåne. Uppdraget har blivit mer och mer omfattande och går inte längre att kombinera med min ordinarie befattning på kriminalenheten i Polisområde Södra Skåne. Jag har tidigare aviserat och väljer nu att lämna mitt uppdrag inom NVR för att på heltid ägna mig åt min ordinarie befattning.

Polismyndigheten i Skåne har nu utsett polisinspektör Andreas Englund som ny länsansvarig polis för NVR. Jag välkomnar Andreas och önskar honom lycka till i det fortsatta arbetet. 

Mycket har förändrats under framförallt det senaste året, tänker då på organisationen med kontaktpersoner, eftersöksjägare, anlitad jakträttshavare, ersättning, återrapportering, databas mm. Det har varit trevligt och stimulerande att få träffa er och diskutera olika frågor, inte minst under rundresan i Skåne under hösten 2010 då vi informerade om de nya rutinerna. Ni alla NVR-jägare gör ett fantastiskt arbete och är en mycket viktig kugge för att viltolycksorganisationen ska fungera. 

Jag vill med dessa korta rader tacka för ett mycket gott samarbete under tiden som varit. 

Med vänlig hälsning

Hasse Persson
Kriminalkommissarie
Polismyndigheten i Skåne

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.