Polisens ”spårguru” kommer till Skåne

torsdag, 10 mars 2011

Härmed inbjuds Jägareförbundet jakthundsinstruktörer till kompetensutveckling, tema viltspår. I mån av plats kan, beroende på uppslutning, ett mindre antal spårintresserade som inte tillhör ”våra jakthundsinstruktörer”, beredas plats.

Föreläsare är polisens ”spårguru” välkände Lars Eriksson. Han kommer att biträdas två av Jägareförbundets certifierade steg 4 instruktörer P-O Eriksson och Håkan Sköld.

Vi samlas lördagen 9 april kl 0830 för inledande fika och föreläsning i scoutstugan som ligger i anslutning till Degeberga stugby.

Efter föreläsning och lunch kommer sedan några praktiska förevisningsmoment att genomföras. Vi dricker eftermiddagskaffe och avslutar med uppsummering och frågestund.

Detaljer om anmälan mm – klicka på länken ikalendariet nederst på startsidan.