Jägareexamen på Bosjökloster

fredag, 8 juli 2011
Av: Jonas

För den som förberett sig finns möjligheten att avlägga den teoretiska delen av Jägarexamen under båda mässdagarna. Vid mässan 2010 var det många som ville skriva det teoretiska provet. För att du säkert skall få plats så finns möjligheten att föranmäla dig via formuläret nedan.

Det finns provledare från Skånes provbanor som tar hand om dig som provtagare och du kan i lugn och ro sitta i ett rum i Jägareförbundets monter och avlägga det teoretiska provet för jägarexamen.

”Medtag legitimation och välliknade foto (passfoto storlek). Provavgiften betalas kontant på plats. I meddelandetfältet i anmälningstalongen skriver du vilken dag och tid du vill skriva provet.”

27:e och 28:e augusti (lördag och söndag)

Pass 1: (Det går inte längre att boka plats!)

Klockan 13:00

På plats anmälan senast 12:30

Pass 2: (Det går inte längre att förboka plats!)

Klockan 15:00

På plats anmälan senast 14:30

Plats: Jägareförbundets monter, Norra Stallet södra del (byggnad 17)

Avgift: 200 kr (max ett prov per dag och person)