Passa på – ett par platser kvar på bockjakten

torsdag, 7 juli 2011

Jägareförbundet Skåne genomför som vanligt en utbildningsjakt – vakjakt på råbock.

Jakten, som genomförs på Jönstorps kronopark 20-21 augusti, är öppen för medlemmar, men nya jägare prioriteras. Tillåtet vilt utöver råbock är vildsvin och räv.

Ett par av våra föranmälda gäster har anmält förhinder. Detta innebär att det fortfarande finns möjlighet att anmäla sig till jaktledaren Lars Bengtsson, 044-35 01 33 eller abela@algonet.se .

Vänta inte utan passa på och anmäl dig direkt.

Läs mer om jakten här.