Ungdomar 11-15 år – äventyrsläger!

måndag, 4 juli 2011

Nu är det dags för äventyrsläger!

Jägareförbundet Skåne kommer under helgen 23-24 juli att arrangera ett äventyrsläger med vildmarksinriktning på Fulltofta  mitt i Skåne!

Vi kommer under dagarna ägna oss åt bl.a. överlevnadsövningar! Lära oss om naturen och viltet! Skjuta med luftgevär!

Pilbågsskytte (i samarbete med bågjägarna!) Vi kommer att stycka och grilla vildsvin! Övernatta i tält! Och mycket, mycket mer!

Ungdomar i åldern ca 11-15år är välkomna!

Det kostar 200 kr!

Vi börjar 09:00 på lördagen och kör för fullt till 16:00 på söndagen.

Deltagarna behöver ha med sig oömma kläder, liggunderlag, sovsäck, hygienartiklar, ett glatt humör och äventyrslust!

Våra kunniga ungdomsledare kommer att finnas närvarande hela tiden!

Anmälan sker till Jägareförbundets kontor i Kristianstad tel. 044-12 93 40 eller via mail till: vo9@jagareforbundet.se

Detaljerad planering utkommer med bekräftelsen av er anmälan!

Sista anmälningsdag onsdag den 13 juli! Anmäl dig direkt innan platserna tar slut!

Välkomna till en riktigt rolig och trevlig helg i naturens, vildmarkens och äventyrets tecken!