Kulskytte för Lundabygdens jaktvårdskrets

torsdag, 11 augusti 2011
Av: Uno

Lundabygdens jvk inbjuder till sitt traditionella kulskytte på Saxtorps Jaktskytteförenings bana i Landskrona den 6 september kl 15- 20 . Kretsen bjuder på fyra serier på älgbanan och dessutom grillad korv och öl/läsk . Egen helmantlad ammunition medtas . Dock kan ammunition i 30-06 ,308 W samt 6,5 x 55 köpas på skjutbanan .

 

Inskjutningsbana finns . Vägbeskrivning : Avfart Landskrona södra på E6 och vidare in mot staden, första avtagsväg till vänster förbi räddningstjänsten till T-kors . Skyltning finns sedan snett till höger

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.