Remissvar för älg och kronhjortsförvaltning

lördag, 13 augusti 2011
Av: Jonas

Jägareförbundet Skåne har bearbetat det den remiss som skickats ut angående föreskrifter och allmänna råd för älg och kronhjort. Nedan kan ni ta del av det remissvar som skickats in till Jägareförbundet centralt.

Remissvar ang föreskrifter etc f älg och kronhjort - Skåne - 110811
Titel: Remissvar ang föreskrifter etc f älg och kronhjort - Skåne - 110811 (0 click)
Rubrik:
Filename: remissvar-ang-foreskrifter-etc-f-alg-och-kronhjort-skane-110811.pdf