Jaktens själ

måndag, 12 september 2011
Av: Jonas

Jägareförbundet har tillsammans med tio Länsföreningar tagit fram en filmsvit som heter jaktens själ. Man vill försöka visa på den betydelse jakten har för människor idag såväl som förr. I ett av avsnitten följer vi en av våra skånska profiler, Lars Bengtsson, som berättar lite om hur jakten tagit en stor och viktig roll i hans liv.

Filmen är väldigt stämningsfull och man får verkligen en känsla av hur viktig jakten är för oss jägare. I filmen får vi förutom att höra den klokskap som Lars väljer att dela med sig av även se bilder från en av Jägareförbundet Skånes utbildningsjakter i Olahus. Se och njut.