Jaktens själ

måndag, 12 september 2011
Av: Jonas

Jägareförbundet har tillsammans med tio Länsföreningar tagit fram en filmsvit som heter jaktens själ. Man vill försöka visa på den betydelse jakten har för människor idag såväl som förr. I ett av avsnitten följer vi en av våra skånska profiler, Lars Bengtsson, som berättar lite om hur jakten tagit en stor och viktig roll i hans liv.

Filmen är väldigt stämningsfull och man får verkligen en känsla av hur viktig jakten är för oss jägare. I filmen får vi förutom att höra den klokskap som Lars väljer att dela med sig av även se bilder från en av Jägareförbundet Skånes utbildningsjakter i Olahus. Se och njut.

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.