Jaktläger för unga jägare

fredag, 9 september 2011

Jägareförbundet Skåne och Stiftelsen Skånska Landskap arrangerar ungdomsläger (ungdomar under 25 år) den 3-6 november 2011.

Vi samlas torsdag kväll den 3 november kl 18.00 på Fulltofta och avslutar söndagen den 6 nov c:a 11.00.

På programmet står drevjakt på Rådjur, hare och Räv samt uppflogsjakt på änder, en hel dags harjakt på slätten med hundar i aktion.

Deltagareavgift 600:– inklusive mat.

Sista anmälningsdag 23 oktober.

För frågor och mer information ring Bengt Edqvist 0413-15743 eller 070-601264.

OBS Du måste vara medlem i Jägareförbundet ( av bl a försäkringsskäl).

Bindande anmälan skickas till Jägareförbundet Skåne, Box 572, 29125 Kristianstad eller e-post: vo9@jagareforbundet.se

På anmälan skall förutom namn, adress och telefonnummer anges e-post adress om sådan finns samt personnummer och medlemsnummer. Ange också om du har jägareexamen och om du har eget hagelvapen.