Nya jaktvårdskonsulent Louise Gårdefalk

onsdag, 7 september 2011
Av: admin

Louise Gårdefalk

Jag heter Louise Gårdefalk och började arbeta som jaktvårdskonsulent i Skåne-Blekinge den 1 september. Jag jobbar i arbetsgrupperna JAQT, ungdom, hund och kustfrågor.

Jag bor 3 mil utanför Kristianstad i en liten by ute på landet. Jag är uppvuxen här med min familj och våra wachtelhundar. Ända sedan jag var liten har jag varit intresserad av hundar, jakt/viltvård och naturen. När jag var 15 år gammal tog jag jägarexamen och då skaffade jag också min tollare Tysie. Med henne tränar/tävlar jag en del agility och lydnad. Lite apportering och viltspår blir det också mellan varven. Jag har gått jakt och viltvårds linjen på Osby naturbruksgymnasium, där jag trivdes väldigt bra. Jag är aktiv inom Svenska wachtelhundsklubben avd. södras styrelse och är utbildad hundinstruktör.

Än så länge har jag inte träffat så många inom förbundet men jag ser fram emot att göra det!

Louise Gårdefalk

telefon: 044-129345 el. 070-2410847