Ungdomsutbyte med Värmland

fredag, 9 september 2011

Jägareförbundet Skåne ungdomsgruppen anordnar en utbytesjakt med Jägareförbundet Värmland för ungdomar upp till 25 år.

Det blir jakt i Värmland den 17 och 18 oktober, avresa den 16 oktober.

Du måste vara medlem i Jägareförbundet och inneha Jägarexamen samt skall ha avlagt godkänt prov på älgbana minst bronsmärke 2011.

Kostnad 600 kr (inklusive resa).

Vi kommer att kalla till en skjutdag på en älgskyttebana före avresan för att lära känna varandra och för att ge kompletterande information.

Endast fem ungdomar kommer att få åka, vilket innebär att urval görs bland inkomna anmälningar.

Har du några frågor kontakta Bengt Edqvist 0413-15743 eller 070-6012644, e-post: bengt.edqvist@telia.com

Anmälan görs skriftligt till kontoret i Kristianstad: Jägareförbundet Skåne, Box 572, 29125 Kristianstad eller e-post: vo9@jagareforbundet.se senast den 30 september 2011.

Faktureringsadress anges i samband med anmälan.