Dreverjakt i Toftaröd – platser kvar!

fredag, 14 oktober 2011

Utbildningsjakt med Drever.

Skånes Dreverklubb tillsammans med Jägarförbundet Skåne hälsar dig välkommen till vår utbildningsjakt i Toftaröd onsdagen den 26 oktober. Samling kl 08.30.

Dagen kommer, förutom praktisk jakt, bl.a. att innehålla information om jakt med drivande hund, säkerhetsfrågor, vapenhantering, omhändertagande av vilt och eftersök. För frågor och meningsutbyte ställs ett gäng erfarna jägare till ert personliga förfogande.

Jaktmarker och Fiskevatten kommer att delta under dagen.

Dreverklubben bjuder på lättare förtäring och dryck under dagen.

Medtag hagelvapen/ammunition, jaktkort, vapenlicens, matsäck, lämplig klädsel och övrig utrustning, och om du kan radio 155.

Medlemskap i Jägareförbundet är obligatoriskt. I detta ingår försäkring.

Anmälan görs till Jägareförbundet Skåne, 044-129340. E-post vo9@jagareforbundet.se

Frågor kan ställas till Douglas Ahlqvist , 0707-90 41 86,. E-post ebbabjebba@hotmail.com