Passa på – ännu en utbildningsjakt på Vitemölle!

fredag, 25 november 2011

Den nyligen genomförda utbildningsjakten på Vitemölle blev inte riktigt vad vi hade hoppats på eftersom det vandrade omkring ett stort antal kor på Vitemölles öppna ytor och störde jakten.

”Farbror Lars B” har därför utverkat tillstånd hos Region Skåne om att få anordna ännu en jakt på området.

Jakten genomförs onsdagen den 7 december. Samling kl 0900.

Är du intresserad av att delta måste du anmäla dig direkt till vo9@jagareforbundet.se, tfn: 044-129340 – först till kvarn…

Pris: 400 kr/deltagare (ungdomar halva priset).

Antagningsbesked med detaljbestämmelser skickas ut 5 december.