Ungdomsläger med samarbete över länsgränser

fredag, 11 november 2011
Av: Uno

Jägareförbundet Skåne genomförde under allhelgonaveckan sitt traditionella ungdomsläger mitt i Skåne.

Basen för lägret var förlagd till Fulltofta strövområde och en av småviltjakterna genomfördes också på strövområdets marker.

Svalöv-Weibull brukar ställa up med harjakt, så även detta år. Nytt för året var att länsföreningen fixat till en andjakt i Agusa vilthägn.

En annan ny grej var att ett antal ungdomar från Värmland tillsammans med sin uppskattade ungdomsledare Eva Forsgren hade inbjuditas att delta i ungdomslägret. Detta initiativ uppskattades mycket av de norrifrån kommande gästerna – läs Evas positiva referat från lägret här.

Avslutningsvis ett stort tack till Bengt Edqvist och hans trogna vapendragare Sven Jönsson, Sven Henriksson och Bo Olofsson samt vår nya konsulent Louise Larsson som såg till att allt klaffade under lägerdagarna.

Bildarkiv:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.