Kolla kalendariet med vårens aktiviteter

torsdag, 19 januari 2012
Av: Uno

Längst ner på startsidan hittar du kalendarium där huvuddelen av årets planerade aktiviteter finns inlagda. Klicka på respektive länk för detaljer. Komplettering kommer att ske inom kort med ett antal ännu inte datumsatta aktiviteter.

Det är redan nu dags att anmäla sig till februari månads rävlockkurser.

Utbildningsjakten i Vånga är fulltecknad.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.