Vargspåraren Jan Perjons informerar

tisdag, 17 januari 2012
Av: Uno

Sydskånska Kennelklubben och Jägareförbundet Skåne har söndagen den 12 februari 2012 kl. 14.00-17.00 inbjudit varginformatören Jan Perjons från Dalarna. Han kommer att dela med sig av sina erfarenheter och stora kunskap om Vargen och sitt jobb som pejlare och spårare av Varg. Jan har jaktbakgrund och står stadigt neutralt i vargfrågan. Han är en av dom som jobbat mest i landet med varg på fältet och samarbetat med vargforskningen, länsstyrelsen och Svenska Jägareförbundet.

Jan har även följt en och samma alfahane under minst 10 år.

Läs mer om anmälan mm här:  http://jagareforbundetskane.se/evenemang/vargspararen-jan-perjons-fran-dalarna-delar-med-sig-av-sina-erfarenheter-om-varg/

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.