Vargspåraren Jan Perjons informerar

tisdag, 17 januari 2012

Sydskånska Kennelklubben och Jägareförbundet Skåne har söndagen den 12 februari 2012 kl. 14.00-17.00 inbjudit varginformatören Jan Perjons från Dalarna. Han kommer att dela med sig av sina erfarenheter och stora kunskap om Vargen och sitt jobb som pejlare och spårare av Varg. Jan har jaktbakgrund och står stadigt neutralt i vargfrågan. Han är en av dom som jobbat mest i landet med varg på fältet och samarbetat med vargforskningen, länsstyrelsen och Svenska Jägareförbundet.

Jan har även följt en och samma alfahane under minst 10 år.

Läs mer om anmälan mm här:  http://jagareforbundetskane.se/evenemang/vargspararen-jan-perjons-fran-dalarna-delar-med-sig-av-sina-erfarenheter-om-varg/