Delta i årets jaktfältskjutningar med chans att vinna en Sako Quad

måndag, 13 februari 2012

För att stimulera ett ökat övningsskytte i länet har SAKO skänkt ett kulgevär, en Sako Quad, i kaliber 22LR till 2012 års Jaktfältskjutningar!

För att ha chans att vinna måste du delta i minst en av våra jaktfältskjutningar. Deltar du i flera ökar dina chanser att vinna!

Varje Jaktfältskjutning du deltar i ger en lott (max en lott per jaktfältskjutning och person). Dragning efter den 17 juni – 2012.

Vinnaren meddelas per telefon/e-post och presenteras på Jägareförbundet Skånes hemsida samt i tidningen Svensk Jakt Nyheter.

Vinsten överlämnas på Holmgrens Vapen i Vinslöv.

Välkommen till Jaktfältskjutningarna!

Jaktfältskjutningarna finns inlagda i kalendariet längst ner på startsidan. Sammanställning – här.

1 Comment to Delta i årets jaktfältskjutningar med chans att vinna en Sako Quad

1. by Calle

On februari 21, 2012 at 10:01

Det hade ju varit kul att vinna quaden så man har möjlighet att vara med och öva…