Välbesökt skinnmarknad i Lönsboda

söndag, 18 mars 2012
Av: Uno

Skinnmarknad i Lönsboda lördagen den 10. mars var välbesökt. Anders Tengbom från Eksjö var i år den ende skinnuppköparen som fanns på plats.Han betalade 110:- för de bästa rävskinnen och c:a 300 för mårdskinnen. Det var många som sålde skinn. På plats fanns även Dantraps som sålde olika sorters fällor. Hanaskogs gård sålde viltprodukter.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.