Välkommen till Övedskloster, Sjöbo, kronhjortsträff lördagen den 31 mars

tisdag, 27 mars 2012

Till företrädare och jaktlag för/i licensområde inom Kronhjortsområdena i Skåne

KRONVILT

Vi, Länsstyrelsen i Skåne, Jägareförbundet Skåne och kronviltforskaren Anders Jarnemo, fortsätter

med studien att undersöka hur det förhåller sig med åldersammansättningen bland det skånska kronviltet.

Välkommen till Övedskloster, Sjöbo, lördagen den 31 mars 2012 till kronviltträff!

Program: Inlämning av underkäkshalvor (eller hela underkäken om du har). OBS! okokt!

Trofévärdering av kronhjort, rådjur, dovhjort och vildsvin

Skånska Vilt, Sjunkaröd, finns på plats med grillvagnen. Säljer och serverar nygrillade burgare, viltkorv m.m.

Skärmutställning om kronvilt – viltet och dess leverne

Kronviltforskaren Anders Jarnemo håller korta föredrag (ca 15 min), kl 11:00 och 12:00

Under dagen finns möjlighet att diskutera kronvilt och kronviltförvaltning med företrädare från Länsstyrelsen i Skåne, Jägareförbundet och från forskningen.

Vi har öppet 10:00 – 13:00 och platsen är nya maskinhallen på Övedskloster, Sjöbo. Använd den nya infarten från väg 104 (norr om slottet, mellan Öved och Harlösa).

Välkommen till en intressant dag om kronvilt och jakt!

I projektgruppen

Nerladdningsbara filer

Inbjudan - Ålder - kronvilt 2012
Titel: Inbjudan - Ålder - kronvilt 2012 (0 click)