Jakthundens Dag på Fulltofta

torsdag, 3 maj 2012

Söndagen 13 maj klockan 1000-ca 1500 genomförs ”Jakthundens Dag” på stiftelsen Skånska Landskaps marker vid Fulltofta naturcentrum (mellan Hörby och Höör).

På ett antal stationer längs en vandringsslinga med tipsrunda kommer instruktörer från Jägareförbundet att ge råd, prova på möjlighet och demonstrera inom följande: grundlydnad, problemlösning, vildsvinstest, viltspår, apportering, apporterringstest, hundmassage och stretching.

Det bjuds på ”jägarkaffe” ute på slingan.

Välkomna!

Karta Jakthundens Dag 2012

Nerladdningsbara filer

Karta Jakthundens Dag 2012