Skärpning krävs när det gäller årets viltrapportering!

torsdag, 31 maj 2012

Information om dagsläget i viltrapporteringen.

Så här ser det ut i syd beträffande täckningsgrad för övrigt vilt 2012-05-31. Som ni ser är det en bit kvar för de flesta länen om vi skall få ett bättre resultat än förra säsongen. Förra året vid månadsskiftet maj/juni var täckningsgraden bättre än för samma tid i år.

Hälsningar, Thomas Ohlsson

Jaktvårdskonsulent

Svenska Jägareförbundet, Box 572, 291 25 Kristianstad

Tfn 070-240 19 58, 044-12 93 41