Vildmarksläger på Fulltofta strövområde.

torsdag, 14 juni 2012

Jägareförbundet Skåne kommer under helgen 21-22 juli 2012 i samverkan med andra ”naturorganisationer”.  att arrangera ett vildmarksläger för ungdomar i åldrarna 10-15 år!

Under lägerdagarna kommer vi b.la. ägna oss åt:

Överlevnadsövningar – Paddla kanot – Fiska – Prova på luftgevär – Lära oss mer om djur och natur – Ta tillvara på ett vildsvin och grilla det – Bågskytte – Hundar finns på plats – Och mycket mer!

Lägret är på Fulltofta vid Höör, mitt i Skåne!

Tjejer och killar i åldrarna 10-15 år hälsas välkomna.

Under de två lägerdagarna kommer vi att övernatta i militärtält tillsammans, all mat ingår under lägret.

Deltagaravgift: 200 kr, medlemskap i Svenska Jägareförbundet behövs inte för att delta på lägret.

Våra ungdomsledare kommer att finnas på plats under hela helgen!

Vid anmälan kommer en mer detaljerad planering med tider att skickas ut som bekräftelse på er anmälan.

Sista anmälningsdag är måndagen den 2 juli!

inbjudan vildmarksläger

Nerladdningsbara filer

inbjudan vildmarksläger
Titel: inbjudan vildmarksläger (0 click)