Jaktläger för unga jägare på Fulltofta

måndag, 27 augusti 2012

Jägareförbundet Skåne och Stiftelsen Skånska Landskap inbjuder härmed till ungdomsläger den 1-4 november 2012

Start torsdag kväll den 1 november kl 18.00 på Fulltofta. Avslutning söndagen den 4 nov ca kl 11.00.

På programmet står drevjakt på rådjur, hare och räv samt uppflogsjakt på änder.

Vi genomför dessutom en hel dags harjakt på slätten med hundar i aktion.

Deltagareavgift 600 kr, inklusive mat och logi.

För frågor och mer information ring Bengt Edqvist 0413-15743 eller 070-601264.

OBS – Du måste vara medlem i Jägareförbundet (av försäkringsskäl).

Sista anmälningsdag 23 oktober. Bindande anmälan skickas till Jägareförbundet Skåne, box 572, 29125 Kristianstad eller e-post, vo9@jagareforbundet.se.

På anmälan skall förutom namn, adress och telefonnummer gärna anges e-post adress om sådan finns, samt personnummer och medlemsnummer. Anmäl också om du har jägareexamen och om du har eget hagelvapen.