Skåneungdomar på medaljplats i kretskampen

måndag, 17 september 2012

Det kom idag ett mail från en glad jaktvårdskonsulent, Lousie Gårdefalk, vår ungdomsansvariga konsulent i Skåne:

Om inte informationen redan nått dig så måste jag berätta att jag var i Eksjö i helgen och anordnade SO-final i kretskampen. Vi hade en trevlig dag och tur med vädret. Det var sju länsföreningar som deltog. Skåne killarna skötte sig riktigt bra och kom på en 3:e placering! Grattis Skåne!

Hanna Ståhl har resultatlistan i sin dator och ska skicka över den nu under förmiddagen. Jag skickar över poängen och resultatet när jag fått det. Bifogar även bild på Skåne laget och en bild på lagen som placerade sig 1-3.

1. Västra Götaland Väst

2. Kalmar

3. Skåne

4-7 (oplacerade ingen inbördes ordning)Blekinge, Jönköping, Skaraborg och Halland.

Hade varit kul om det uppmärksammades på hemsidan att Skåne gjort bra ifrån sig 

Namnen på deltagarna från Skåne är: Anton Ruthberg, Gustav Holmgren, Oskar Nilsson, Jonas Stenehov. Lagledare: Jörgen Jönsson och Bengt Nilsson.

Resultat:

Län Hare Lerduvor Bock Älg Teori Totalt
VGV 50p 40p 48p 50p 50p 238p
Kalmar 50p 38p 50p 50p 45p 233p
Skåne 50p 39p 44p 50p 45p 228p

Övriga lag: Blekinge, Halland, Skarborg och Jönköping kom på en delade fjärdeplats.

Läs mer här: