NVR information

fredag, 9 november 2012

Markus Olsson har efterträtt Daniel Ligné som nationellt ansvarig för NVR verksamheten inom Svenska Jägareförbundet,

Markus har skapat en ny NVR-sida på Jägareförbundets hemsida och lämnar nedan aktuell information:.

Hej,

Tänkte bara kort meddela er att de nya föreskrifterna för trafikeftersök inte släpps förrän i mitten på december. Detta har vi fått veta av Rikspolisstyrelsen.

Dessutom vill jag informera om att jag gjort en webbsida om NVR på jagareforbundet.se. http://www.jagareforbundet.se/Jagareforbundet/NVR/

Denna sida vänder sig brett mot alla som kan vara intresserade. Det vill säga mot allmänheten och journalister, men också mot eftersöksjägare i NVR (samlat nederst på sidan).

Sidan kommer fyllas med mer information när tid ges och behoven klarnar. Har du synpunkter på innehållet? Hör av dig till undertecknad.

Bästa hälsningar

Markus Olsson