Välkommen till Kronviltsdag!

fredag, 8 mars 2013

För tredje året i rad arrangerar Jägareförbundet Skåne tillsammans med Länsstyrelsen i Skåne län och forskningen en kronviltdag. Arrangemanget äger rum den 6 april, se inbjudan.

Vid träffen i fjor deltog många jägare och diskussionerna om vilt, jakt och i synnerhet kronvilt var många och långa. Mycket trevligt! Antalet käkar från fällda eller funna djur var 32 kronvilt och en dovhjort. I filen Ålderssammansättning kan du se åldern på djuren samt från vilket kronviltområde de kom.

De tre bilderna som Lars Jarnemo tog under dagen i fjor beskriver kronviltdagen på ett bra sätt.

Välkommen!

Bildgalleri:

Inbjudan – kronviltdag 2013

AALDERSBESTÄMNING Kronhjort

2011 Aldersbestämning sammanstallning

Nerladdningsbara filer

2011 Aldersbestämning sammanstallning
Titel: 2011 Aldersbestämning sammanstallning (0 click)
Rubrik:
Filename: 2011-aldersbestamning-sammanstallning.pdf