Jakthundens dag

torsdag, 11 april 2013

Söndagen 12 maj klockan 1000-ca 1500 genomförs ”Jakthundens Dag” på stiftelsen Skånska Landskaps marker vid Fulltofta naturcentrum (mellan Hörby och Höör).

På ett antal stationer längs en vandringsslinga med tipsrunda kommer instruktörer från Jägareförbundet att ge råd, prova på möjlighet och demonstrera inom följande: grundlydnad, problemlösning, vildsvinstest, viltspår, apportering, apporterringstest, hundmassage och stretching.

En nyhet för året är bakluckeloppis med jakt-, skytte- och hundprylar.

Det bjuds på ”jägarkaffe” ute på slingan.

Välkomna!

Bildgalleri från förra året:

2 Comments to Jakthundens dag

Trackbacks