Trötta men glada elever på steg 1 kursens examen

söndag, 28 april 2013

Det var ett gäng trötta nyutexaminerade jakthundsinstruktörer steg 1, som styrde kosan hemåt efter avslutande kurshelg i Degeberga.

Lärartrojkan Marie Strauss, Marieth Johansson och Carina Hansson fick mycket beröm i den avslutande kursvärderingen och vi som gick bredvid och observerade kunde konstatera att Jägareförbundet fått ett bra tillskott av instruktörer skolade i Barbro Börjessons förnämliga utbildningskoncept.

Läs en av eleverna Sara Bengtssons reflektioner efter kursen Reflektion Steg 1

Bildgalleri:

Nerladdningsbara filer

Reflektion Steg 1
Titel: Reflektion Steg 1 (0 click)
Rubrik:
Filename: reflektion-steg-1.odt