Länsmästerskap i eftersök för Skåne och Blekinge.

tisdag, 14 maj 2013

Skånemästarna 2011I år arrangeras mästerskapet söndagen den 9 juni på Söderåsen.

Mästerskapet skall så långt som det är möjligt efterlikna ett skarpt eftersök och genomföras i två separata moment, eftersökskytte och eftersök.

Skjutmomentet kommer att ske inomhus på Söderåsens Shooting & Events bana och eftersöket i skogarna norr om Kågeröd.

Skjutning sker med klass 1 vapen. För eftersöket utrustas hunden med Garmin Astro gps-halsband.

Bedömningen baseras på hur effektivt ekipaget genomför eftersöket varvid hänsyn tas till utrustning, skottplatsundersökning inklusive intervju med skytten, spårarbete, teoretiska kunskaper och skjutresultat.

Välkomna till ett intressant och givande mästerskap i de Skånska skogarna.

Tävlingsledningen

Ingmar Tykesson – Anders Pedersen – Uno Strand

070 52 820 96 070 39 66 993 Jägareförbundet

Inbjudan 2013