Nya rutiner för betalningar till polisen

torsdag, 30 maj 2013
Av: Uno

Skånepolisen har gått över till ett nytt system för att ta emot betalning för tillstånd och annat. Förändringen innebär bland annat att det inte längre går betala för flera ansökningar i samma inbetalning.

Den nya rutinen innebär att polismyndigheten skickar ut ett inbetalningskort så snart en korrekt ifylld ansökan registrerats. Varje ansökan tilldelas ett unikt OCR-nummer och handläggningen av ärendet påbörjas först när gällande avgift betalts in på rätt sätt.

Läs mer i bifogad fil som fritt får återges eller vidarebefordras

2013 nytt betalningssätt för vapenlicenser (3)

Hälsningar

Lars Förstell

0708-678910

 

Nerladdningsbara filer

2013 nytt betalningssätt för vapenlicenser (3)
Rubrik: 2013 nytt betalningssätt för vapenlicenser (3) (0 click)
Rubrik:
Filename: 2013-nytt-betalningssatt-for-vapenlicenser-3.pdf
Size:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.