Välkomna till årets roliga vildmarksläger!

onsdag, 22 maj 2013

IMG_7263Jägareförbundet Skåne kommer under helgen 20-21 juli 2013 att arrangera ett vildmarksläger för ungdomar i åldrarna 10-15 år!

Under lägerdagarna kommer vi b.la. ägna oss åt: överlevnadsövningar, paddla kanot, fiska, prova på luftgevärsskytte, lära oss mer om djur och natur, ta tillvara ett vildsvin och grilla det, bågskytte. Vi kommer också att visa hur vi jobbar med våra jakthundar.

Lägret är på Fulltofta vid Höör, mitt i Skåne!

Tjejer och killar i åldrarna 10-15 år hälsas välkomna.

Under de två lägerdagarna kommer vi att övernatta i militärtält tillsammans, all mat ingår under lägret.

Deltagaravgift: 250 kr, medlemskap i Svenska Jägareförbundet behövs inte för att delta på lägret.

Våra ungdomsledare kommer att finnas på plats under hela helgen.

Läs mer om anmälan mm – inbjudan vildmarksläger 20-21 juli 2013

Nerladdningsbara filer

inbjudan vildmarksläger 20-21 juli 2013
Titel: inbjudan vildmarksläger 20-21 juli 2013 (0 click)
Rubrik:
Filename: inbjudan-vildmarkslager-20-21-juli-2013.pdf
Size:

2 Comments to Välkomna till årets roliga vildmarksläger!

Trackbacks

1. Jarl Holmberg