Du har forfarande möjlighet att rapportera in dina avskjutningsuppgifter!

onsdag, 26 juni 2013

Skärmklipp

Översänder dagsaktuell inrapporteringsgrad för alla län i SO Syd. Som ni kan se, så ligger vi i de flesta län sämre till än föregående år. Därför vore det bra och av stor vikt om vi nu kunde göra en extra insats för att öka rapporteringen.

Viltdata kommer att vara öppet för rapportering ett tag till (åtminstone till mitten av augusti).

Skulle nån rapport komma in senare, så kan vi på kontoren lägga in dem.

Bästa hälsningar,

Thomas Ohlsson – thomas.ohlsson@jagareforbundet.se