Skytte i regn och solsken på Spillepengen.

måndag, 17 juni 2013
Av: Uno

Skytte i regn och solsken på Spillepengen.

Jaktfältskjutningen på Malmö Spillepeng arrangerades i helgen och nytt för i år var möjligheten att skjuta med klass 2 och 3 vapen. Majoriteten av årets deltagare sköt dock med klass 1. För den som även deltagit i de fyra tidigare 22-stigarna har samlat ihop 5 lotter. Om du vill fixa en chans till att vinna en Sako Quad från Sako Sweden AB delta i säsongsavslutning den 30 juni på Osby Jaktskytteklubb.

Resultatlista: http://www.malmoskyttegille.se/sektioner/jakt/tavlingsresultat-jakt

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.