Utbytesjakt älgjakt i Värmland för ungdomar

måndag, 19 augusti 2013

Jägareförbundet Skåne ungdomsgruppen inbjuder till utbytesjakt med Jägareförbundet Värmland för ungdomar upp till 25 år.

Det blir Jakt i Värmland den 23 och 24 november. Avresa den 22 november.

Du måste vara medlem i Jägareförbundet och inneha Jägarexamen samt ha avlagt godkänt prov på älgbana i år (minst bronsmärke).

Kostnad 600 kr inklusive resa.

Efter anmälan kommer vi att ordna en skjutdag på älgbana för att vi skall lära känna varandra före avresan.

För mer information kontakta Bengt Edqvist 0413-157 43 eller 070-601 26 44.

E-post bengt.edqvist@telia.com

Anmälan till JF Skåne kontor i Kristianstad e-post: vo9@jagareforbundet.se eller brev Jägareförbundet Skåne, Box 572, 29125 Kristianstad

Din anmälan vill vi ha senast den 25 september 2013 .

Ange faktureringsadress i samband med anmälan.

3 Comments to Utbytesjakt älgjakt i Värmland för ungdomar

Trackbacks