Älgdöd i Skåne/Blekinge

fredag, 27 september 2013
Av: admin

Under 2013 gör Statens Veterinärmedicinska Anstalt i samarbete med Jägareförbundet Blekinge och Jägareförbundet Skåne en storsatsning för att ta reda på hur älgstammen i området mår, hur många och vilka älgar, som dör i Blekinge och i nordöstra Skåne. Vi vill också ha en uppgift om hur det går med reproduktionen och hur stora kalvarna är.

Ser du eller får kunskap om en död eller sjuk älg vore vi därför mycket tacksamma om detta kunde rapporteras. Rapportera sjuka älgar innan de avlivas.

Du hittar blankett med instruktioner nedan.

Nerladdningsbara filer

Blankett älgar och reproduktion Blekinge 20130918
Titel: Blankett älgar och reproduktion Blekinge 20130918 (0 click)
Rubrik:
Filename: blankett-algar-och-reproduktion-blekinge-20130918.docx