JAQT:s mästerkockar satsar ”vilt”!
tisdag, 24 september 2013Av: Uno
Söndagen den 22 september samlades 6 tjejer och två killar hos Tina i Gualöv för att laga mat tillsammans. Temat för dagen var vilt så klart!
Vi delades in i fyra olika grupper och fördelade kvällens recept i grupperna. Totalt 15 olika recept att gå igenom och tillaga, fördelat på 2 förrätter, 3 huvudrätter och en dessert.
Vi åt bl.a. nektarinsallad med rökt rådjur & St Agur, viltpaté, rödbetsbröd, vilda biffar provencale, fasangryta, grönpepparstekt vildsvinsfilé och mandelkaka med plommonkompott.
MUMS!!!
Fantastiskt gott alltihop och jag kan lova att vi var väldigt mätta när det var dags att köra hem 5 timmar senare.
Bildgalleri:
bild 1, Grönpepparstekt vildsvinsfilé
bild 2, nektarinsallad med rökt rådjur o St Agur
Bild 3, Viltpaté med rödlöksmarmelad och syltade kantareller
Leave a Reply
By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.
1 Comment to JAQT:s mästerkockar satsar ”vilt”!
Trackbacks