JAQT:s mästerkockar satsar ”vilt”!

tisdag, 24 september 2013
Av: Uno

Söndagen den 22 september samlades 6 tjejer och två killar hos Tina i Gualöv för att laga mat tillsammans. Temat för dagen var vilt så klart!

Vi delades in i fyra olika grupper och fördelade kvällens recept i grupperna. Totalt 15 olika recept att gå igenom och tillaga, fördelat på 2 förrätter, 3 huvudrätter och en dessert.

Vi åt bl.a. nektarinsallad med rökt rådjur & St Agur, viltpaté, rödbetsbröd, vilda biffar provencale, fasangryta, grönpepparstekt vildsvinsfilé och mandelkaka med plommonkompott.

MUMS!!!

Fantastiskt gott alltihop och jag kan lova att vi var väldigt mätta när det var dags att köra hem 5 timmar senare.

Bildgalleri:

bild 1, Grönpepparstekt vildsvinsfilé

bild 2, nektarinsallad med rökt rådjur o St Agur

Bild 3, Viltpaté med rödlöksmarmelad och syltade kantareller

 

 

1 Comment to JAQT:s mästerkockar satsar ”vilt”!

Trackbacks

  1. Eva Håkansson

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.