Vi har fått ett par sena återbud till ungdomsjakten på Skarhult

fredag, 27 september 2013

2011 Skarhult Johanna Qvarnstöm, Fredrik Jönsson oc hJoakim DahlbergPassa på och hör av dig direkt! Vi har nämligen fått ett par sena återbud till harjakten för ungdomar (under 25 år) på Skarhults kronopark.

Jakten genomförs söndagen den 6 oktober med samling kl 0900 och pågår till ca 1400. Den är helt gratis för ungdomar!

Du anmäler dig via mail till Jägareförbundet Skånes kontor i Kristianstad, 044-12 93 40 eller vo9@jagareforbundet.se.

Ev frågor kan ställas till jaktledaren på tfn 0708-29 37 61.

2 Comments to Vi har fått ett par sena återbud till ungdomsjakten på Skarhult

Trackbacks