Mail med bild från lycklig jägare

tisdag, 5 november 2013

Jägareförbundet Skåne genomför årligen ett antal utbildningsjakter avsedda för i första hand nya jägare. Vi funktionärer som ansvarar för och genomför jakterna på helt ideell basis uppskattar när våra ”kunder” hör av sig med positiva kommentarer som i mailet nedan och får då ”bränsle” att fortsätta ett tag till.

Jag tackar för en väldigt bra, trevlig och lyckad jakt den 25 oktober!

Bifogar ett kort på bocken jag sköt, såg att ni bruka lägga ut liknande på hemsidan.

Känns fortfarande overkligt, pga av att jag väntar på trofén, att mitt första rådjur blev en 6 taggare.

Lasse Seger

2 Comments to Mail med bild från lycklig jägare