Skåneungdomar på älgjakt i Värmland

tisdag, 17 december 2013
Av: Uno

2013 VärmlandsutbyteI slutet av november åkte ett glatt gäng Skåneungdomar till Värmland för att vara med på älgjakt. Detta är ett samarbete mellan Jägareförbundet Skåne och Jägareförbundet Värmland som funnits i många år.  I år var det sex deltagare och två ledare. Deltagarna hade trevliga och fina jaktdagar. Under helgen sköts ett par älgar som våra Skåneungdomar fick hjälpa till med i slaktarboden. 

Vi är mycket glada över vårt samarbete med Jägareförbundet Värmland. I utbyte för älgjakten får ungdomar från Värmland delta på Jägareförbundet Skånes läger under allhelgonahelgen.

Vänliga Hälsningar

Louise

1 Comment to Skåneungdomar på älgjakt i Värmland

Trackbacks

  1. Juliana Stiernblad

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.