Jägareförbundet Skånes aktiviteter finns nu på hemsidan

onsdag, 15 januari 2014

Kolla in hemsidans kalendarium längst ner på Jägareförbundet Skånes startsida.

Alla verksamhetsplanens aktiviteter finns inlagda som evenemang. Klicka på länk för respektive aktivitet för detaljer.

Vill du se höstens aktiviteter så når du dem genom att klicka på länken öppna hela kalendariet.

Vi kommer att bygga på med fler aktiviteter från bland annat våra jaktvårdskretsar efterhand som vi får in information.

Har du något intressant att förmedla om på det jaktliga området så är du välkommen att höra av dig till webbredaktionen eller till Jägareförbundet Skånes kontor vo9@jagareforbundet.se , skicka gärna med någon bild för att illustrera med.

Nedan bildarkiv med ett axplock av bilder från 2013:

4 Comments to Jägareförbundet Skånes aktiviteter finns nu på hemsidan

Trackbacks