Jakthundsinstruktörernas årsrapport

tisdag, 7 januari 2014
Av: Uno

P1040788

 

Vi har nu tagit fram sammanställning över jakthundsinstruktörernas i Skåne verksamhet under 2013. Resultatet är mycket imponerande. Vi har nämligen utbildat 139 på valpkurs, 292 på grundlydnadskurs för äldre hundar, 100 på apporteringskurs, 251 på viltspårskurs, 61 på eftersökskurs samt härutöver genomfört individuell/enskild träning med 106 hundekipage, totalt blir detta 949 hundekipage som förkovrat sig!! Ja och dessutom har vi ju kört en instruktörskurs grundlydnad steg 1, mentaltestat 24 hundar, genomfört eftersöksmästerskap, genomfört ”Jakthundens dag” för ca 350 st hundintresserade skåningar. Fan vad vi är duktiga!!!!!!!!!!!

1 Comment to Jakthundsinstruktörernas årsrapport

Trackbacks

  1. Juliana Stiernblad

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.