Nu är det tid att anmäla sig till utbildningsjakten på Vånga

onsdag, 15 januari 2014

Isak Per-Erik och Hunden Krut

Vi startar årets utbildningsjakter med traditionell jakt på räv och hare med drivande hundar.

jakten genomförs i trakten av Vånga norr om Kristianstad. Lars-Göran Jönsson är som vanligt jaktledare.

Jaktlaget bjuder på grillad korv under dagen.

Anmäl dig snarast och före den 25 januari till vo9@jagareforbundet.se, tfn 044-12 93 40.

Läs mer här: http://jagareforbundetskane.se/evenemang/utbildningsjakt-med-drivande-hund-pa-hare-och-rav-vanga/

PICT0034

2 Comments to Nu är det tid att anmäla sig till utbildningsjakten på Vånga