OBSERVERA! ÄNDRAD PLATS FÖR ÅRSMÖTET I LUNDABYGDENS JVK

onsdag, 22 januari 2014
Av: Uno

OBSERVERA! ÄNDRAD PLATS FÖR ÅRSMÖTET I LUNDABYGDENS JVK

Dalby Gästis har utan att varsko styrelsen lagt ner sin verksamhet trots att kretsen redan i november 2013 bokat lokal med mat hos Dalby Gästis till årsmötet. På grund härav tvingas styrelsen att flytta årsmötet till Staffanstorps Gästis kl 19.00 tisdagen den 4 februari 2014. Förre förbundsordföranden, Torsten Mörner, kommer att hålla föredrag om kött och kötthantering, Kretsen bjuder på middag och kaffe till subventionerat pris.

Styrelsen

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.