OBSERVERA! ÄNDRAD PLATS FÖR ÅRSMÖTET I LUNDABYGDENS JVK

onsdag, 22 januari 2014

OBSERVERA! ÄNDRAD PLATS FÖR ÅRSMÖTET I LUNDABYGDENS JVK

Dalby Gästis har utan att varsko styrelsen lagt ner sin verksamhet trots att kretsen redan i november 2013 bokat lokal med mat hos Dalby Gästis till årsmötet. På grund härav tvingas styrelsen att flytta årsmötet till Staffanstorps Gästis kl 19.00 tisdagen den 4 februari 2014. Förre förbundsordföranden, Torsten Mörner, kommer att hålla föredrag om kött och kötthantering, Kretsen bjuder på middag och kaffe till subventionerat pris.