JAQT – Simulatorskytte i Sjöbo, M Target 15 mars

lördag, 15 februari 2014

Simulator skytte i Sjöbo, M-Target den 15 Mars klockan 10-13.

Du behöver inte att ha erfarenhet sedan tidigare.

Oavsett hur duktig du är har du chansen och förkovra dina skytte kunskaper och få hjälp av instruktör.

Medan du tittar på övriga skyttar, kan du fika och bekanta dig med andra deltagare.

Du hittar kanske ett medlem nära dit hem som du kan träna skytte med, eller hund, eller jaga med – JAQT nätverket är stort och aktivt och medlemmarna har många olika huvudintressen.

Adress M-Taget: Verkstadsgatan 20 ,Sjöbo. Du skall in i gården och längst bak på byggnaden.

Pris: 150 kr, lätt fika ingår.

Anmäl dig till Jägareförbundet Skåne, vo9@jagareforbundet.se, 044-12 93 40,

Först till kvarn gäller !

max 10 deltagare.

Anmälning till kansliet Mail adress vo9@jagareforbundet.se eller telefon 044-129340

Väl mött Pia Larsson

Arbetsgrupp JAQT Skåne