Kronviltsträff på Övedskloster, Sjöbo, lördagen den 29 mars 2014 – välkomna!

onsdag, 5 mars 2014

Jägareförbundet Skåne och Länsstyrelsen I Skåne hälsar alla välkomna till årets kronviltsträff 29 mars.

Träffen genomförs traditionsenligt på Övedskloster. Kronviltsforskaren Anders Jarnemo medverkar och delar med sig av sina kunskaper om kronviltet.

Program och övriga detaljer kan du läsa här Inbjudan – kronviltdag 2014
20100828-bosjokloster-2010-045

Nerladdningsbara filer

Inbjudan - kronviltdag 2014
Titel: Inbjudan - kronviltdag 2014 (0 click)
Rubrik:
Filename: inbjudan-kronviltdag-2014.pdf
Size: 249 KB

6 Comments to Kronviltsträff på Övedskloster, Sjöbo, lördagen den 29 mars 2014 – välkomna!

Trackbacks

1. Ulf Carlson